Avantatges pels socis

Avantatges de què disposeu les entitats i els vostres socis pel fet de formar part de la Federació d’Ateneus!

AVANTATGES PELS ATENEUS DE LA FEDERACIÓ

Parlem és una operadora de telecomunicacions nascuda a Catalunya que ofereix serveis integrals de mòbil, internet, fix i televisió, tant a Particulars com a Empreses. L’objectiu de Parlem és crear el primer gran grup de telecomunicacions d’origen català.

Parlem ofereix un 10% de descompte en les seves tarifes de mòbil i de fibra + mòbil per noves contractacions.

MÉS INFORMACIÓ

Per qualsevol dubte o sol·licitud contacteu amb: tecnic6@ateneus.cat

Protegim és una empresa de comercialització i instal·lació de sistemes de seguretat, i ofereixen la millor tecnologia de seguretat d’Europa, al servei dels catalans. Una alarma connectada a les centrals receptores de Catalunya, protegint les propietats les 24h, amb avís a policia, bombers o emergències en cas necessari. Un servei econòmic amb model de lloguer d’equips i sense permanència, amb una experiència d’alarma 100% en català.

Protegim ofereix un 17,14% de descompte de la quota d’alarmes contractades pels ateneus federats.

MÉS INFORMACIÓ

Per qualsevol dubte o sol·licitud contacteu amb: tecnic6@ateneus.cat

El Punt Avui és un diari de Catalunya editat en català, fruit de la fusió dels diaris El Punt i l’Avui, que va aparèixer el dia 31 de juliol del 2011. Té una edició impresa en paper i una pàgina web, amb una edició nacional i una altra de pròpia per a les comarques gironines, i ofereix un descompte del 20% en la subscripció als ateneus federats.

Per qualsevol dubte o sol·licitud contacteu amb: tecnic6@ateneus.cat

Enllaç de subscripció: ENLLAÇ

Gràcies a l’acord entre la FAC i l’AADPC, tant les entitats federades com els seus socis i sòcies us podeu subscriure anualment a la revista ENTREACTE (rebent 4 números en paper) per tan sols 15€. Entreacte és la revista d’arts escèniques i audiovisuals de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Teatre de Catalunya (AADPC) i de periodicitat trimestral. Va néixer l’any 1988 com un instrument de comunicació entre els professionals del sector i ha acabat esdevenint central en l’àmbit de les publicacions periòdiques sobre arts escèniques.

Per qualsevol dubte o sol·licitud contacteu amb: tecnic6@ateneus.cat

La FAC i l’ACELLEC volen oferir recursos i possibilitats a tots els ateneus per organitzar formacions de tota mena, tant per a juntes directives com per als seus associats o persones de l’entorn que hi tinguin interès.

SERVEIS QUE S’OFEREIXEN:

 • Programació estable de cursos a les vostres instal·lacions.
 • Realització de cursos subvencionats a la vostra seu, sense cap cost per als vostres socis.
 • Homologació d’aules per impartir formació subvencionada per la Generalitat, amb titulació oficial.
 • Pagament de lloguer per l’ús de les aules dels vostres ateneus.
 • Assessorament a les entitats en lleure educatiu i projectes socioculturals.
 • Cursos dissenyats a mida per a entitats adherides a la FAC.

PROPOSTA FORMATIVA

Per qualsevol dubte o sol·licitud contacteu amb: tecnic6@ateneus.cat

Electra Caldense Energia SA és una empresa comercialitzadora d’electricitat, i ofereix a les entitats federades un servei personalitzat de diferents tipus de subministraments energètics.

SERVEIS QUE S’OFEREIXEN:

 • Comercialització energia elèctrica.
 • Comercialització de gas natural.
 • Instal·lació de plaques fotovoltaiques (Instal·lació de plaques de producció fotovoltaica o Contractació de la gestió de la comunitat).

Per qualsevol dubte o sol·licitud contacteu amb: alozano@electracaldense.com

Quan us poseu en contacte amb l’empresa cal que indiqueu que sou un ateneu federata a la Federació d’Ateneus de Catalunya i posar en copia a ateneus@ateneus.cat

L’objectiu de Cor Protegit i la seva proposta recau en una actuació ràpida i eficaç davant d’una víctima per parada cardiorespiratòria. Salvar una vida és qüestió de temps i cal invertir en prevenció: desfibril·ladors.

SERVEIS QUE S’OFEREIXEN:

 • Formacions.
 • Lloguer del desfibril·lador.
 • Compra del desfibril·lador.

MÉS INFORMACIÓ

Per qualsevol dubte o sol·licitud contacteu amb: tecnic6@ateneus.cat

COVIDES Vinyes – Cellers neix de la voluntat d’un grup de viticultors de tota la comarca del Penedès que ofereixen una gamma extensa de vins i caves adaptats tant per a les ocasions especials com per al consum diari, i ofereixen preus especials per a comandes de les entitats associades a la Federació d’Ateneus.

MÉS INFORMACIÓ

Per qualsevol dubte o sol·licitud contacteu amb: covides@covides.com

La Fundació puntCat és una entitat privada sense ànim de lucre ni filiació política, titular del domini d’internet ‘.cat’ i que té com a propòsit treballar per accelerar la transició digital en l’àmbit territorial Català. Els seus objectius son els de fomentar i promoure la llengua i la cultura catalanes a internet, i impulsar projectes de capacitació, acompanyament i economia digital.

La Federació d’Ateneus de Catalunya i la Fundació puntCAT han arribat a un acord per poder facilitar a les entitats que desitgin que el domini de la seva pàgina web passi a tenir la terminació ‘.cat’, corresponent a webs del domini lingüístic en llengua catalana.

MÉS INFORMACIÓ

Per qualsevol dubte o sol·licitud contacteu amb: tecnic6@ateneus.cat

KBQFAN és una empresa de serveis integrals de màrqueting, publicitat i missatgeria, que ofereixen un ampli ventall de possibilitats sobre el màrqueting directe i promocional, així com el servei de missatgeria directa i enviament de paquets.

Ofereixen a tots els associats de la FAC un descompte d’un 10 % sobre tots els treballs realitzats, exceptuant el cost del franqueig (segells de correus) i el cost de materials o distribució de missatgeria.

MÉS INFORMACIÓ

Per qualsevol dubte o sol·licitud contacteu amb: 93 575 06 91 / kbqfan@kbqfan.com

MRW és una empresa de transports i enviaments amb seu a Barcelona. Compta amb unes 1370 franquícies i 60 plataformes logístiques distribuïdes a Andorra, Espanya, Gibraltar, Portugal i Veneçuela. Entre els seus serveis té el Pla Ajuda + Cultura per a entitats sense ànim de lucre, llibreries i editorials.

El Pla Ajuda + Cultura és un servei amb descompte creat exclusivament perquè les Entitats Sense Ànim de Lucre (ESAL) i les Llibreries/Editorials puguin emetre o rebre els seus enviaments.

MÉS INFORMACIÓ

Per qualsevol dubte o sol·licitud contacteu amb: tecnic6@ateneus.cat

Roser Nadal i Carles Vives són artesans ceramistes que dissenyen i fan obsequis corporatius, com ara peces commemoratives i guardons, i ofereixen un 10% de descompte per a entitats federades.

Per qualsevol dubte o sol·licitud contacteu amb: rnadalvinyeta@gmail.com

Punt TV és una productora audiovisual especialitzada en Videomàrqueting. El seu objectiu és el de crear peces audiovisuals que facin destacar els seus clients i les seves marques d’una manera atractiva, inspiradora i diferenciadora. Per a les entitats federades ofereix un descompte d’un 20% a tots els seus serveis.

SERVEIS QUE S’OFEREIXEN:

 • Producció de vídeos
 • Espots publicitaris
 • Streaming de directes
 • Continguts per xarxes socials
 • Màrqueting 2.0
 • Regidoria d’esdeveniments i presentacions
 • Animacions gràfiques
 • Fotografia

Per qualsevol dubte o sol·licitud contacteu amb: info@punttv.net

Toni Galitó és fotògraf professional expert en el seguiment d’activitats culturals: serveis de fotoperiodisme, reportatges i tractament d’imatges. Fa un 10% de descompte en tots els seus serveis per a entitats federades.

Per qualsevol dubte o sol·licitud contacteu amb: tecnic6@ateneus.cat

AVANTATGES PELS SOCIS DE TOTES LES ENTITATS FEDERADES

+ Pels socis que tinguin el logo de la FAC al seu carnet de socis

La Cate de Figueres ofereix a tots els socis d’ateneus adherits a la FAC que tinguin en logo de la FAC al carnet de les seves entitats els mateixos avantatges que a tots els socis de La Cate. La mesura és vigent a partir de l’agost de 2019, i té un caràcter permanent fins que l’entitat figuerenca no prengui una decisió en un sentit diferent.

El  Cicle Gaudí  és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes per any, una cada mes, a quasi una vuitantena de poblacions de tot el territori. Arriba allà on els ciutadans no tenen un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

Ofereix un preu especial de 3€ per gaudir de les pel·lícules del cicle a tots els socis dels ateneus federats que presentin el carnet amb el logotip de la FAC.

+ Pels socis de qualsevol entitat federada

Parlem ofereix un 10% de descompte en les seves tarifes mòbil i mòbil+fibra pels socis de les entitats federades en noves contractacions.

Sol·licita el descompte a través del formulari: FORMULARI

Protegim ofereix un 10% de descompte de la quota d’alarmes contractades pels socis de les entitats federades.

Sol·licita el descompte a través del formulari: FORMULARI

El Punt Avui és un diari de Catalunya editat en català fruit de la fusió dels diaris El Punt i l’Avui, que va aparèixer el dia 31 de juliol del 2011. Té una edició impresa en paper i una pàgina web. Compta amb una edició nacional i una altra de pròpia per a les comarques gironines. Descompte: 15% pels socis dels ateneus en la subscripció.

Sol·licita el descompte a través del formulari: FORMULARI

Gràcies a l’acord entre la FAC i l’AADPC, tant les entitats federades com els seus socis i sòcies us podeu subscriure anualment a la revista ENTREACTE (rebent 4 números en paper) per tan sols 15€.

Sol·licita el descompte a través del formulari: FORMULARI

Escola EFA aplica un 10% de descompte a les inscripcions individuals de tots els socis d’entitats adherides a la FAC.

Sol·licita el descompte a través del formulari: FORMULARI

La FAC ha arribat a una acord amb La Gleva Teatre de Barcelona perquè els nostres socis tinguin un accés preferent. Per mitjà d’aquest acord, els socis tindreu entrades a meitat de preu (10 €), com els professionals del teatre.

La Gleva Teatre, fundat el 2017, ha rebut el Premi Catalunya d’ADETCA al millor projecte de futur de teatre català i la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona.

 • Per poder accedir a aquest benefici cal reservar les entrades per mitjà del correu electrònic lagleva@laglevateatre.com, tot indicant a l’assumpte del mail “Entrades FAC”.
 • En el correu electrònic heu d’indicar el nom, el dia de la representació a la qual voleu assistir, el nombre de localitats (màxim 2 per soci), l’Ateneu al qual pertanyeu i el número de soci. Rebreu un correu de confirmació i podreu retirar i pagar les entrades a la taquilla del teatre el mateix dia de la representació.

Podeu trobar informació sobre la programació a www.laglevateatre.com.

Cicle de concerts de música clàssica “BCN Clàssics”
 
Descomptes exclusius per a la temporada 23/24, un total de vuit concerts al Palau de la Música, d’octubre a maig.
 • 20% de descompte en l’abonament sencer a la temporada, un 15% en els packs de 5 concerts i un 10% en el de 3 concerts.
 • 10% de descompte per als dos primers concerts de la temporada: Maxim Vengerov, el dimarts 17 d’Octubre, i Renaud Capuçon amb l’Orquestra de Cambra de Lausanne, el dijous 16 de novembre, a les 20h, al Palau de la Música Catalana.
Podeu consultar tota la oferta de concerts en AQUEST CATÀLEG.
Podeu comprar les entrades a la web de “BCN clàssics” amb el codi promocional FAC23.

A continuació, us informem dels nous espectacles del Teatre Poliorama per als quals els nostres socis i entitats podran gaudir d’un 20, 15 o 10% de descompte al preu total de les entrades.

Si esteu interessats en rebre el codi de descompte per a algun espectacle, envieu un correu electrònic a tecnic5@ateneus.cat

Els espectacles ofertats son els següents:

 • 20% de descompte. Si esteu interessats en rebre el codi de descompte contacteu amb tecnic5@ateneus.cat
 • Comèdia existencial. Un home que es multiplica i es transforma en molts altres per respondre una pregunta: Què està passant aquí? I mentre nosaltres riem, algun d’ells no entén res i vol marxar. El seu destí és dubtar relativament de tot en absolut. Què passa? Que no em creuen?
 • Més informació al web de Top Grups.
 • 15% de descompte. Si esteu interessats en rebre el codi de descompte contacteu amb tecnic5@ateneus.cat
 • Michael’s Legacy, avalat pel Club de Fans de Michael Jackson a Espanya com el millor espectacle musical totalment en directe sobre El Rei del Pop en l’actualitat, és un homenatge a Michael Jackson, creat per la companyia Jackson Dance Company.
 • Més informació al web de Top Grups.
 • 15% de descompte. Si esteu interessats en rebre el codi de descompte contacteu amb tecnic5@ateneus.cat
 • Rock en familia presenta l’espectacle definitiu per als amants del ROCK. Una festa per a gaudir amb la família, on, de la mà de l’ós Rosendo, realitzarem un divertit repàs a la història del rock amb el millor dels nostres espectacles en directe.
 • Més informació al web de Top Grups.
 • 15% de descompte. Si esteu interessats en rebre el codi de descompte contacteu amb tecnic5@ateneus.cat
 • “La Llamada” és una epopeia en clau Disney amb números musicals que segueix el desenvolupament d’una comèdia romàntica, però transcendeix i juga amb tots aquests gèneres per a acabar sent un cant a la llibertat i al primer amor.
 • Més informació al web de Top Grups.
 • 15% de descompte. Si esteu interessats en rebre el codi de descompte contacteu amb tecnic5@ateneus.cat
 • La Sol, una nena a qui li agrada el Martin, farà el possible per encaixar i agradar-li. Però, encara haurà de prendre una altra decisió: val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres?
 • Més informació al web de Top Grups.
 • 15% de descompte. Si esteu interessats en rebre el codi de descompte contacteu amb tecnic5@ateneus.cat
 • Descobrint Michael Jackson repassa la vida del que és considerat com El Rei del Pop i una de les majors llegendes de la música de tots els temps amb un llenguatge adaptat als més petits. És una experiència musical, familiar, interactiva i plena d’adrenalina que no us podeu perdre.
 • Més informació al web de Top Grups.
 • 10% de descompte. Si esteu interessats en rebre el codi de descompte contacteu amb tecnic5@ateneus.cat
 • L’Aurora, la Bella, la Ventafocs i la Blancaneus han volat del niu per viure experiències soles al Món Real. Davant aquest inesperat abandonament, els prínceps busquen ajuda per tal de recuperar-les, però… A qui demanen ajuda els prínceps quan la necessiten?
 • Més informació al web de Top Grups.

Finalment, us recordem que Top Grups també us oferim avantatges per anar al teatre en grup si sou un mínim 10 personesamb una àmplia cartellera d’espectacles a Barcelona i Madrid, gestió íntegra de la reserva i assessorament personalitzat: www.topgrups.com.

Contacta

En enviar les meves dades, accepto que es posi en contacte amb mi.