Avantatges pels socis

Avantatges de què disposeu les persones sòcies que formeu part d’algun ateneu només pel sol fet de tenir el carnet d’afiliat a una de les nostres entitats federades

AVANTATGES PELS SOCIS DE LES ENTITATS QUE TINGUIN EL LOGO DE LA FAC AL SEU CARNET DE SOCIS

La Cate de Figueres ofereix a tots els socis d’ateneus adherits a la FAC que tinguin en logo de la FAC al carnet de les seves entitats, els mateixos avantatges que a tots els socis de La Cate. La mesura és vigent a partir de l’agost de 2019, i té un caràcter permanent fins que l’entitat figuerenca no prengui una decisió en un sentit diferent.

El  Cicle Gaudí  és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les  Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Generalitat de Catalunya  i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes per any, una cada mes, a quasi una vuitantena de poblacions de tot el territori. Arriba allà on els ciutadans no tenen un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

Ofereix un preu especial de 3€ per gaudir de les pel·lícules del cicle a tots els socis dels ateneus federats que presentin el carnet amb el logotip de la FAC.

AVANTATGES PELS SOCIS DE TOTES LES ENTITATS FEDERADES

El Grec: Festival de Barcelona 2022 ofereix un 20% de descompte amb el codiATENEUS20 en l’import de les entrades per als següents espectacles:
 • EL BURLADOR DE SEVILLA – 4 de Juliol al Teatre Grec
  Informació i compra d’entrades online en el següent enllaç
 • 28 I MIG – 11 de Juliol al Teatre Grec
  Informació i compra d’entrades online en el següent enllaç

A més, El Grec: Festival de Barcelona 2022 ofereix descomptes per anar-hi en grup:

 • Descompte del 30% per entrada si és un grup de més de 10 persones
 • Descompte del 25% per entrada si és de 6 a 10 persones

Què heu de fer?: Des de l’Ateneu organitzeu el grup i el desplaçament i, acte seguit, escriviu a: grecdifusio@eicub.net fent constar que heu format un grup des d’un Ateneu de la FAC.

En aquest mail ha de constar la següent informació:

 • Nom responsable
 • Correu responsable
 • Telèfon responsable
 • Nombre de persones
 • Nom ateneu

Si sou un grup nombrós, podeu demanar i sol·licitar una xerrada prèvia a la funció amb el Director del Grec, Cesc Casadessús

El Punt Avui és un diari de Catalunya editat en català fruit de la fusió dels diaris El Punt i l’Avui, que va aparèixer el dia 31 de juliol del 2011. Té una edició impresa en paper i una pàgina web. Compta amb una edició nacional i una altra de pròpia per a les comarques gironines. Descompte: 20% per als ateneus federats i 15% per a socis dels ateneus en la subscripció.

Més informació: https://www.elpuntavui.cat/registre/tarifes.html

La FAC ha arribat a una acord amb La Gleva Teatre de Barcelona perquè els nostres socis tinguin un accés preferent. Per mitjà d’aquest acord, els socis tindreu entrades a meitat de preu (10 €), com els professionals del teatre.

La Gleva Teatre, fundat el 2017, ha rebut el Premi Catalunya d’ADETCA al millor projecte de futur de teatre català i la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona.

 • Per poder accedir a aquest benefici cal reservar les entrades per mitjà del correu electrònic lagleva@laglevateatre.com, tot indicant a l’assumpte del mail “Entrades FAC”.
 • En el correu electrònic heu d’indicar el nom, el dia de la representació a la qual voleu assistir, el nombre de localitats (màxim 2 per soci), l’Ateneu al qual pertanyeu i el número de soci. Rebreu un correu de confirmació i podreu retirar i pagar les entrades a la taquilla del teatre el mateix dia de la representació.

Podeu trobar informació sobre la programació a www.laglevateatre.com.

A continuació, us informem dels nous espectacles del Teatre Poliorama per als quals els nostres socis i entitats podran gaudir d’un 20, 15 o 10% de descompte al preu total de les entrades.

Si esteu interessats en rebre el codi de descompte per a algun espectacle, envieu un correu electrònic a tecnic@ateneus.cat

Els espectacles ofertats son els següents:

 • Una adaptació una versió contemporània del text de Shakespeare de la mà de La Brutal. Seguint la seva línia d’actualització de clàssics, fa una revisió de l’obra envoltant-se del bo i millor del teatre català: Joan Yago, aclamat dramaturg de La Calòrica, farà l’adaptació, i Yannick Garcia Porres farà una nova i necessària traducció.
 • Al Teatre Poliorama del 10 de juny al 6 d’agost de 2022.
 • Si desitgeu obtenir el Codi Promocional de descompte per l’espectacle, envieu un correu a tecnic@ateneus.cat
 • AQUÍ us podeu descarregar el text i el material gràfic de l’espectacle per dur a terme les vostres accions promocionals
 • Un musical dels Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta. Totes les cançons de Pares Normals són originals i especialment composades per Els Amics de les Arts.

 

 • Al Teatre Poliorama del 18 de novembre al 18 de desembre de 2022.

 

 • Si desitgeu obtenir el Codi Promocional de descompte per l’espectacle, envieu un correu a tecnic@ateneus.cat

 

 • AQUÍ us podeu descarregar el text i el material gràfic de l’espectacle per dur a terme les vostres accions promocionals.

Finalment, us recordem que Top Grups també us oferim avantatges per anar al teatre en grup si sou un mínim 10 personesamb una àmplia cartellera d’espectacles a Barcelona i Madrid, gestió íntegra de la reserva i assessorament personalitzat.

Contacta

ateneus@ateneus.cat
93 268 81 30

En enviar les meves dades, accepto que es posi en contacte amb mi.