Avantatges pels socis

Avantatges de què disposeu les persones sòcies que formeu part d’algun ateneu només pel sol fet de tenir el carnet d’afiliat a una de les nostres entitats federades

AVANTATGES PELS SOCIS DE LES ENTITATS QUE TINGUIN EL LOGO DE LA FAC AL SEU CARNET DE SOCIS

La Cate de Figueres ofereix a tots els socis d’ateneus adherits a la FAC que tinguin en logo de la FAC al carnet de les seves entitats, els mateixos avantatges que a tots els socis de La Cate. La mesura és vigent a partir de l’agost de 2019, i té un caràcter permanent fins que l’entitat figuerenca no prengui una decisió en un sentit diferent.

El  Cicle Gaudí  és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les  Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Generalitat de Catalunya  i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes per any, una cada mes, a quasi una vuitantena de poblacions de tot el territori. Arriba allà on els ciutadans no tenen un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

Ofereix un preu especial de 3€ per gaudir de les pel·lícules del cicle a tots els socis dels ateneus federats que presentin el carnet amb el logotip de la FAC.

AVANTATGES PELS SOCIS DE TOTES LES ENTITATS FEDERADES

El Punt Avui és un diari de Catalunya editat en català fruit de la fusió dels diaris El Punt i l’Avui, que va aparèixer el dia 31 de juliol del 2011. Té una edició impresa en paper i una pàgina web. Compta amb una edició nacional i una altra de pròpia per a les comarques gironines. Descompte: 20% per als ateneus federats i 15% per a socis dels ateneus en la subscripció.

Més informació: https://www.elpuntavui.cat/registre/tarifes.html

La FAC ha arribat a una acord amb La Gleva Teatre de Barcelona perquè els nostres socis tinguin un accés preferent. Per mitjà d’aquest acord, els socis tindreu entrades a meitat de preu (10 €), com els professionals del teatre.

La Gleva Teatre, fundat el 2017, ha rebut el Premi Catalunya d’ADETCA al millor projecte de futur de teatre català i la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona.

  • Per poder accedir a aquest benefici cal reservar les entrades per mitjà del correu electrònic lagleva@laglevateatre.com, tot indicant a l’assumpte del mail “Entrades FAC”.
  • En el correu electrònic heu d’indicar el nom, el dia de la representació a la qual voleu assistir, el nombre de localitats (màxim 2 per soci), l’Ateneu al qual pertanyeu i el número de soci. Rebreu un correu de confirmació i podreu retirar i pagar les entrades a la taquilla del teatre el mateix dia de la representació.

Podeu trobar informació sobre la programació a www.laglevateatre.com.

Cicle de concerts de música clàssica “BCN Clàssics”
 
Descomptes exclusius per a la temporada 22/23, un total de nou concerts al Palau de la Música i a l’Auditori, d’octubre a juny.
  • 20% de descompte en l’abonament sencer a la temporada i un 15% en els packs del Palau de la Música (5 concerts) i l’Auditori (4 concerts), i també en entrades soltes.
Podeu consultar tota la oferta de concerts en AQUEST CATÀLEG.
Podeu comprar les entrades a la web de “BCN clàssics” amb el codi promocional FAC22.

A continuació, us informem dels nous espectacles del Teatre Poliorama per als quals els nostres socis i entitats podran gaudir d’un 20, 15 o 10% de descompte al preu total de les entrades.

Si esteu interessats en rebre el codi de descompte per a algun espectacle, envieu un correu electrònic a tecnic6@ateneus.cat

Els espectacles ofertats son els següents:

  • Enllaç per bescanvi del descompte: AQUÍ
  • Us podreu beneficiar d’un 15% de descompte. Si esteu interessats en rebre el codi de descompte contacteu amb tecnic6@ateneus.cat
  • WOMANToda la fuerza que cabe en un escenario” és el primer espectacle de la productora d’Aarón Vivancos. En aquest espectacle multidisciplinari, el poder històric de la dona fa de leitmotiv i, a través de 7 actes, presenta una reflexió de situacions que moltes dones han experimentat en diferents moments de la seva vida. Tots ens identificarem amb un relat que fa del seu reconeixement un espectacle.
  • Del 6 de juny al 25 de juny de 2023 al Teatre Poliorama.
  • AQUÍ us podeu descarregar el text i el material gràfic de l’espectacle per dur a terme les vostres accions promocionals.
  • Més informació al web de Top Grups.

Finalment, us recordem que Top Grups també us oferim avantatges per anar al teatre en grup si sou un mínim 10 personesamb una àmplia cartellera d’espectacles a Barcelona i Madrid, gestió íntegra de la reserva i assessorament personalitzat: www.topgrups.com.

Contacta

ateneus@ateneus.cat
93 268 81 30

En enviar les meves dades, accepto que es posi en contacte amb mi.