Avantatges pels socis

Avantatges de què disposeu les persones sòcies que formeu part d’algun ateneu només pel sol fet de tenir el carnet d’afiliat a una de les nostres entitats federades

AVANTATGES PELS SOCIS DE LES ENTITATS QUE TINGUIN EL LOGO DE LA FAC AL SEU CARNET DE SOCIS

La Cate de Figueres ofereix a tots els socis d’ateneus adherits a la FAC que tinguin en logo de la FAC al carnet de les seves entitats, els mateixos avantatges que a tots els socis de La Cate. La mesura és vigent a partir de l’agost de 2019, i té un caràcter permanent fins que l’entitat figuerenca no prengui una decisió en un sentit diferent.

El  Cicle Gaudí  és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les  Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Generalitat de Catalunya  i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes per any, una cada mes, a quasi una vuitantena de poblacions de tot el territori. Arriba allà on els ciutadans no tenen un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

Ofereix un preu especial de 3€ per gaudir de les pel·lícules del cicle a tots els socis dels ateneus federats que presentin el carnet amb el logotip de la FAC.

AVANTATGES PER ALS SOCIS DE TOTES LES ENTITATS FEDERADES

Opcions Consum Responsable és una cooperativa sense ànim de lucre que treballa per fer fomentar el consum conscient.

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha arribat a un acord amb Opcions perquè la base social dels ateneus tingueu la possibilitat d’entrar a formar part d’Opcions amb la primera quota rebaixada:

l

  • Impuls: 25€ el primer any, en lloc de 40€
  • Base: 8€ el primer any, en lloc de 12€.

Les persones sòcies dels ateneus que vulgueu formar part d’Opcions podreu gaudir dels beneficis i avantatges que engloba la cooperativa, que són els següents:

Som Energia: Som Energia és una cooperativa de consum d’energia verda sense ànim de lucre. Les seves activitats principals són la comercialització i la producció d’energia d’origen renovable. Estan compromesos a impulsar un canvi del model energètic actual per assolir un model 100% renovable. Avantatge: contractació de la llum amb Som Energia amb estalvi de 100€ de capital social.

Som Connexió: Companyia de telefonia i projecte de transformació social, en el que tu ets membre de la cooperativa i participes de les decisions que es prenen conjuntament. Ser de Som Connexió és formar part d’una alternativa que no perpètua les desigualtats econòmiques i que busca el bé comú. Avantatge: estalvi dels 100€ de capital social amb la contractació dels serveis de telefonia i ADSL.

Som Mobilitat: Som Mobilitat vol impulsar totes aquelles accions o projectes que contribueixin a que els desplaçaments dels seus socis siguin més sostenibles i contaminin menys el medi ambient, reduint el número de vehicles acumulats a les nostres ciutats. Avantatge: amb l’aportació de capital a Som Mobilitat (10€) regal de 5 hores gratuïtes d’ús d’un dels seus cotxes elèctrics.

Celobert: Celobert té com a objectiu adequar i construir edificis amb una mínima petjada ecològica i consum energètic, i fomentar comunitats i barris cohesionats socialment. Defensen que els habitatges siguin accessibles, ecològics i energèticament eficients. Avantatge: 5% de descompte en tots els seus serveis: construcció de planta nova, reformes, etc.

Som Confort Solar: Cooperativa de treball associat que té com a principal missió contribuir a la construcció d’un nou model energètic més sostenible i just. Aquesta contribució la fan realitzant treballs d’enginyeria, instal·lació i manteniments amb energies renovables. Avantatge: 100€ de descompte en les compres de plaques solars i 5% de descompte en la resta de serveis.

Molsa: Les botigues Molsa comparteixen nom, però no pas propietat. Són botigues de barri en mans de petits empresaris. Això vol dir que quan compres a Molsa la riquesa es distribueix en comptes de concentrar-se en grans cadenes. Avantatge: 5% de descompte en tots els seus productes per cada acumulació de 50€ al llarg de dos mesos.

A Granel: Aquestes botigues són la primera xarxa de botigues a europa de venda d’alimentació i productes a granel amb eliminació de residu plàstic. Cooperativa formada per persones amb una llarga experiència dins de l’economia social i solidària (ESS). Avantatge: 5% de descompte en la compra online de productes de neteja.

Fent País: Cooperativa d’oci i turisme de proximitat. Experiències per regalar i descobrir Catalunya amb autenticitat, respecte i estima. Avantatge: 10% de descompte en la compra de paquets d’experiència a través de la web.

Arç Assegurances: Cooperativa especialitzada en el sector de l’economia social i solidària, el món associatiu i les energies renovables. Aposten per la gestió integral d’assegurances ètiques i solidàries. Avantatge: Si contractes una pòlissa, la propera quota d’Opcions, si ets Base et sortirà de franc i si ets Impuls et sortirà per 25€ en lloc dels 40€ habituals.

Abacus: Cooperativa on comprar gran varietat de productes com llibres educatius, manualitats, joguines i papereria, alhora promovent el consum amb valors col·laboratius i sostenibles. Avantatge: 5% de descompte en la compra en qualsevol de les seves botigues.

Sostre Cívic: A Sostre Cívic aposten per l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús com a alternativa al model d’habitatge actual. En aquest model, la titularitat de la propietat és col·lectiva i recau en l’entitat. Avantatge: possibilitat de fer-se sòcia i per tant poder accedir a l’habitatge cooperatiu sense pagar els 100€ d’aportació de capital inicial.

Bruna: Bruna és una cooperativa especialitzada en crear projectes audiovisuals transformadors i en explicar històries mitjançant l’audiovisual. Treballen amb els principis de l’economia social i solidària. Avantatge: 5% de descompte en tots els serveis.

Talaia: Talaia és una cooperativa sense ànim de lucre de comunicació i continguts. Ofereix serveis de comunicació a entitats, col·lectius, empreses i administracions. La Talaia és també una agència periodística. Avantatge: 15% de descompte en serveis audiovisuals, 10% de descompte en estratègia integral, i 20% de descompte en formacions en comunicació.

Quèviure: Distribuïdora sense ànim de lucre de productes agroecològics: alimentari sec i elaborat, productes de neteja i vaixella compostable. Avantatge: 2% de descompte comandes mínimes de 150€ (actualment només a Barcelona ciutat).

Artijoc: A les botiges hi trobareu jocs i joguines de fusta, jocs de taula, jocs cooperatius i estructures per patis, entre d’altres productes. Estan especialitzades en el joc cooperatiu i en l’educació per a la pau. Avantatge: 5% de descompte en tots els productes de les seves botigues.

Masobert: Cooperativa nexe entre el productor local i les consumidores de la ciutat. Els aliments es demanen via internet directament al productor, sempre local i ecològic, que els cull, els elabora i prepara especialment per a cada comanda. Avantatge: en la compra de cistelles, regal equivalent al 5% de l’import de la comanda.

Al web d’Opcions pots consultar més informació sobre quins són aquests avantatges: https://opcions.coop/avantatges/

El Punt Avui és un diari de Catalunya editat en català fruit de la fusió dels diaris El Punt i l’Avui, que va aparèixer el dia 31 de juliol del 2011. Té una edició impresa en paper i una pàgina web. Compta amb una edició nacional i una altra de pròpia per a les comarques gironines. Descompte: 20% per als ateneus federats i 15% per a socis dels ateneus en la subscripció.

Més informació: https://www.elpuntavui.cat/registre/tarifes.html

El Temps és un setmanari de política i cultura editat a València per Edicions del País Valencià des de 1984. N’és editor Eliseu Climent i té redaccions a Barcelona i Palma.

Descompte: Preu especial de 130 euros/any per la subscripció en paper que també inclou la versió digital (10% menys que la subscripció habitual i 40% respecte del preu de la revista) per a totes les entitats adherides a la Federació d’Ateneus de Catalunya i els seus socis i sòcies. Descompte del 50% de la subscripció digital, per tant la subscripció serà de 25 € anuals. Descompte de 30% en qualsevol tarifa publicitària del setmanari El Temps per a qualsevol entitat adherida a la Federació d’Ateneus, amb aquest link: https://www.eltemps.cat/subscripcions/ateneus

El musical 'Billy Elliot' BILLY ELLIOT El Musical, narra la història del jove Billy, nascut en una ciutat del nord d’Anglaterra en la qual els homes practiquen la boxa i treballen en la mina. Cap d’ells balla ni alberga ambicions de presentar-se a la Royal Ballet School. Però Billy és diferent. Criat per un pare vidu, sense l’afecte d’una mare, a Billy no li agrada la boxa però està captivat per la gràcia i la meravella del ballet. Amb fèrria determinació lluitarà per a aconseguir els seus somnis

Podeu obtenir descomptes especials per grups de més de 10 i 51 persones, trobareu els preus fent click AQUÍ o escrivint a vicky@grupsvictoria.com 

Com a ateneu federat a la FAC teniu la possiblitat de fer un bloqueig d’entrades sense compromís per a que els vostres socis puguin comprar les millors entrades!

Contacta

ateneus@ateneus.cat
93 268 81 30
Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat correctament.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Si us plau, intenta-ho més tard.

En enviar les meves dades, accepto que es posi en contacte amb mi.