Avantatges pels socis

Avantatges de què disposeu les persones sòcies que formeu part d’algun ateneu només pel sol fet de tenir el carnet d’afiliat a una de les nostres entitats federades

AVANTATGES PELS SOCIS DE LES ENTITATS QUE TINGUIN EL LOGO DE LA FAC AL SEU CARNET DE SOCIS

La Cate de Figueres ofereix a tots els socis d’ateneus adherits a la FAC que tinguin en logo de la FAC al carnet de les seves entitats, els mateixos avantatges que a tots els socis de La Cate. La mesura és vigent a partir de l’agost de 2019, i té un caràcter permanent fins que l’entitat figuerenca no prengui una decisió en un sentit diferent.

El  Cicle Gaudí  és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les  Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Generalitat de Catalunya  i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes per any, una cada mes, a quasi una vuitantena de poblacions de tot el territori. Arriba allà on els ciutadans no tenen un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

Ofereix un preu especial de 3€ per gaudir de les pel·lícules del cicle a tots els socis dels ateneus federats que presentin el carnet amb el logotip de la FAC.

AVANTATGES PELS SOCIS DE TOTES LES ENTITATS FEDERADES

Opcions Consum Responsable és una cooperativa sense ànim de lucre que treballa per fer fomentar el consum conscient.

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha arribat a un acord amb Opcions perquè la base social dels ateneus tingueu la possibilitat d’entrar a formar part d’Opcions amb la primera quota rebaixada:

l

 • Impuls: 25€ el primer any, en lloc de 40€
 • Base: 8€ el primer any, en lloc de 12€.

Les persones sòcies dels ateneus que vulgueu formar part d’Opcions podreu gaudir dels beneficis i avantatges que engloba la cooperativa, que són els següents:

Som Energia: Som Energia és una cooperativa de consum d’energia verda sense ànim de lucre. Les seves activitats principals són la comercialització i la producció d’energia d’origen renovable. Estan compromesos a impulsar un canvi del model energètic actual per assolir un model 100% renovable. Avantatge: contractació de la llum amb Som Energia amb estalvi de 100€ de capital social.

Som Connexió: Companyia de telefonia i projecte de transformació social, en el que tu ets membre de la cooperativa i participes de les decisions que es prenen conjuntament. Ser de Som Connexió és formar part d’una alternativa que no perpètua les desigualtats econòmiques i que busca el bé comú. Avantatge: estalvi dels 100€ de capital social amb la contractació dels serveis de telefonia i ADSL.

Som Mobilitat: Som Mobilitat vol impulsar totes aquelles accions o projectes que contribueixin a que els desplaçaments dels seus socis siguin més sostenibles i contaminin menys el medi ambient, reduint el número de vehicles acumulats a les nostres ciutats. Avantatge: amb l’aportació de capital a Som Mobilitat (10€) regal de 5 hores gratuïtes d’ús d’un dels seus cotxes elèctrics.

Celobert: Celobert té com a objectiu adequar i construir edificis amb una mínima petjada ecològica i consum energètic, i fomentar comunitats i barris cohesionats socialment. Defensen que els habitatges siguin accessibles, ecològics i energèticament eficients. Avantatge: 5% de descompte en tots els seus serveis: construcció de planta nova, reformes, etc.

Som Confort Solar: Cooperativa de treball associat que té com a principal missió contribuir a la construcció d’un nou model energètic més sostenible i just. Aquesta contribució la fan realitzant treballs d’enginyeria, instal·lació i manteniments amb energies renovables. Avantatge: 100€ de descompte en les compres de plaques solars i 5% de descompte en la resta de serveis.

Molsa: Les botigues Molsa comparteixen nom, però no pas propietat. Són botigues de barri en mans de petits empresaris. Això vol dir que quan compres a Molsa la riquesa es distribueix en comptes de concentrar-se en grans cadenes. Avantatge: 5% de descompte en tots els seus productes per cada acumulació de 50€ al llarg de dos mesos.

A Granel: Aquestes botigues són la primera xarxa de botigues a europa de venda d’alimentació i productes a granel amb eliminació de residu plàstic. Cooperativa formada per persones amb una llarga experiència dins de l’economia social i solidària (ESS). Avantatge: 5% de descompte en la compra online de productes de neteja.

Fent País: Cooperativa d’oci i turisme de proximitat. Experiències per regalar i descobrir Catalunya amb autenticitat, respecte i estima. Avantatge: 10% de descompte en la compra de paquets d’experiència a través de la web.

Arç Assegurances: Cooperativa especialitzada en el sector de l’economia social i solidària, el món associatiu i les energies renovables. Aposten per la gestió integral d’assegurances ètiques i solidàries. Avantatge: Si contractes una pòlissa, la propera quota d’Opcions, si ets Base et sortirà de franc i si ets Impuls et sortirà per 25€ en lloc dels 40€ habituals.

Abacus: Cooperativa on comprar gran varietat de productes com llibres educatius, manualitats, joguines i papereria, alhora promovent el consum amb valors col·laboratius i sostenibles. Avantatge: 5% de descompte en la compra en qualsevol de les seves botigues.

Sostre Cívic: A Sostre Cívic aposten per l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús com a alternativa al model d’habitatge actual. En aquest model, la titularitat de la propietat és col·lectiva i recau en l’entitat. Avantatge: possibilitat de fer-se sòcia i per tant poder accedir a l’habitatge cooperatiu sense pagar els 100€ d’aportació de capital inicial.

Bruna: Bruna és una cooperativa especialitzada en crear projectes audiovisuals transformadors i en explicar històries mitjançant l’audiovisual. Treballen amb els principis de l’economia social i solidària. Avantatge: 5% de descompte en tots els serveis.

Talaia: Talaia és una cooperativa sense ànim de lucre de comunicació i continguts. Ofereix serveis de comunicació a entitats, col·lectius, empreses i administracions. La Talaia és també una agència periodística. Avantatge: 15% de descompte en serveis audiovisuals, 10% de descompte en estratègia integral, i 20% de descompte en formacions en comunicació.

Quèviure: Distribuïdora sense ànim de lucre de productes agroecològics: alimentari sec i elaborat, productes de neteja i vaixella compostable. Avantatge: 2% de descompte comandes mínimes de 150€ (actualment només a Barcelona ciutat).

Artijoc: A les botiges hi trobareu jocs i joguines de fusta, jocs de taula, jocs cooperatius i estructures per patis, entre d’altres productes. Estan especialitzades en el joc cooperatiu i en l’educació per a la pau. Avantatge: 5% de descompte en tots els productes de les seves botigues.

Masobert: Cooperativa nexe entre el productor local i les consumidores de la ciutat. Els aliments es demanen via internet directament al productor, sempre local i ecològic, que els cull, els elabora i prepara especialment per a cada comanda. Avantatge: en la compra de cistelles, regal equivalent al 5% de l’import de la comanda.

Al web d’Opcions pots consultar més informació sobre quins són aquests avantatges: https://opcions.coop/avantatges/

El Punt Avui és un diari de Catalunya editat en català fruit de la fusió dels diaris El Punt i l’Avui, que va aparèixer el dia 31 de juliol del 2011. Té una edició impresa en paper i una pàgina web. Compta amb una edició nacional i una altra de pròpia per a les comarques gironines. Descompte: 20% per als ateneus federats i 15% per a socis dels ateneus en la subscripció.

Més informació: https://www.elpuntavui.cat/registre/tarifes.html

El Temps és un setmanari de política i cultura editat a València per Edicions del País Valencià des de 1984. N’és editor Eliseu Climent i té redaccions a Barcelona i Palma.

Descompte: Preu especial de 130 euros/any per la subscripció en paper que també inclou la versió digital (10% menys que la subscripció habitual i 40% respecte del preu de la revista) per a totes les entitats adherides a la Federació d’Ateneus de Catalunya i els seus socis i sòcies. Descompte del 50% de la subscripció digital, per tant la subscripció serà de 25 € anuals. Descompte de 30% en qualsevol tarifa publicitària del setmanari El Temps per a qualsevol entitat adherida a la Federació d’Ateneus, amb aquest link: https://www.eltemps.cat/subscripcions/ateneus

BCN Clàssics és un cicle de música que compta amb una programació anual de concerts al Palau de la Música i a L’Auditori de Barcelona. En poques temporades s’ha consolidat com un referent de la música clàssica de qualitat a la ciutat, programant orquestres de primer nivell internacional i els millors solistes i directors del món, amb un repertori que combina les grans obres del repertori universal amb obres dels nostres compositors.

Des de BCN Clàssics us volem oferir un descompte especial del 20% sobre el preu de les entrades, pel concert del’ “Academy of St Martin in the Fields & Julia Fisher” que oferirem el próxim 20 de maig a les 20’00h al Palau de la Música Catalana.

Per accedir a aquest descompte, només heu d’introduïr el CODI(en majúscules): ACA20

Podeu veure el programa pitjant en el següent enllaç

El musical 'Billy Elliot' BILLY ELLIOT El Musical, narra la història del jove Billy, nascut en una ciutat del nord d’Anglaterra en la qual els homes practiquen la boxa i treballen en la mina. Cap d’ells balla ni alberga ambicions de presentar-se a la Royal Ballet School. Però Billy és diferent. Criat per un pare vidu, sense l’afecte d’una mare, a Billy no li agrada la boxa però està captivat per la gràcia i la meravella del ballet. Amb fèrria determinació lluitarà per a aconseguir els seus somnis

Podeu obtenir descomptes especials per grups de més de 10 i 51 persones, trobareu els preus fent click AQUÍ o escrivint a vicky@grupsvictoria.com

Com a ateneu federat a la FAC teniu la possiblitat de fer un bloqueig d’entrades sense compromís per a que els vostres socis puguin comprar les millors entrades!

La FAC ha arribat a una acord amb La Gleva Teatre de Barcelona perquè els nostres socis tinguin un accés preferent. Per mitjà d’aquest acord, els socis tindreu entrades a meitat de preu (10 €), com els professionals del teatre.

La Gleva Teatre, fundat el 2017, ha rebut el Premi Catalunya d’ADETCA al millor projecte de futur de teatre català i la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona.

 • Per poder accedir a aquest benefici cal reservar les entrades per mitjà del correu electrònic lagleva@laglevateatre.com, tot indicant a l’assumpte del mail “Entrades FAC”.
 • En el correu electrònic heu d’indicar el nom, el dia de la representació a la qual voleu assistir, el nombre de localitats (màxim 2 per soci), l’Ateneu al qual pertanyeu i el número de soci. Rebreu un correu de confirmació i podreu retirar i pagar les entrades a la taquilla del teatre el mateix dia de la representació.

Podeu trobar informació sobre la programació a www.laglevateatre.com.

A continuació, us informem dels nous espectacles del Teatre Poliorama per als quals els nostres socis i entitats podran gaudir d’un 20, 15 o 10% de descompte al preu total de les entrades.

Si esteu interessats en rebre el codi de descompte per a algun espectacle, envieu un correu electrònic a tecnic@ateneus.cat

Els espectacles ofertats son els següents:

 • Un impressionant espectacle familiar amb el que reviure la màgia de la música en directe del grup de Freddie Mercury de la mà de Play The Game, la seva millor banda homenatge.
 • Al Teatre Poliorama amb descompte, només el diumenge 15 de maig a les 12h.
 •  

 • Si desitgeu obtenir el Codi Promocional de descompte per l’espectacle, envieu un correu a tecnic@ateneus.cat
 • AQUÍ us podeu descarregar el text i el material gràfic de l’espectacle per dur a terme les vostres accions promocionals.
 • Una adaptació una versió contemporània del text de Shakespeare de la mà de La Brutal. Seguint la seva línia d’actualització de clàssics, fa una revisió de l’obra envoltant-se del bo i millor del teatre català: Joan Yago, aclamat dramaturg de La Calòrica, farà l’adaptació, i Yannick Garcia Porres farà una nova i necessària traducció.
 • Al Teatre Poliorama del 10 de juny al 6 d’agost de 2022.
 • Si desitgeu obtenir el Codi Promocional de descompte per l’espectacle, envieu un correu a tecnic@ateneus.cat
 • AQUÍ us podeu descarregar el text i el material gràfic de l’espectacle per dur a terme les vostres accions promocionals
 • Idea originalYllana i Rami Eldar. Una peculiar troupe d’òpera, composta per cinc excèntrics cantants, es disposa a realitzar un recital amb un repertori dels més grans compositors del gènere.

 

 • Al Teatre Poliorama del 25 gener al 13 de març de 2022
 • Si desitgeu obtenir el Codi Promocional de descompte per l’espectacle, envieu un correu a tecnic@ateneus.cat
 • AQUÍ us podeu descarregar el text i el material gràfic de l’espectacle per dur a terme les vostres accions promocionals.

 

 • Guió original: Erik Gedeon Direcció i adaptació: TRICICLE. Set actors joves s’interpreten a ells mateixos, o a allò que seran dintre de 40 anys, quan estiguin vivint en una residència per a artistes retirats que no es resignen a ser senzillament vells.

 

 • Al Teatre Poliorama del 16 de març al 29 de maig de 2022.

 

 • Si desitgeu obtenir el Codi Promocional de descompte per l’espectacle, envieu un correu a tecnic@ateneus.cat

 

 • AQUÍ us podeu descarregar el text i el material gràfic de l’espectacle per dur a terme les vostres accions promocionals.
 • Un musical dels Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta. Totes les cançons de Pares Normals són originals i especialment composades per Els Amics de les Arts.

 

 • Al Teatre Poliorama del 18 de novembre al 18 de desembre de 2022.

 

 • Si desitgeu obtenir el Codi Promocional de descompte per l’espectacle, envieu un correu a tecnic@ateneus.cat

 

 • AQUÍ us podeu descarregar el text i el material gràfic de l’espectacle per dur a terme les vostres accions promocionals.
 • Guió original: El Pot Petit. La gira “Vull cantar i Vull ballar” és tota una declaració d’intencions: CANTAR i BALLAR! Nosaltres necessitem fer-ho per ser feliços i així ho volem reivindicar.

 

 • Al Teatre Poliorama del 26 de març al 10 d’abril de 2022.

 

 • Si desitgeu obtenir el Codi Promocional de descompte per l’espectacle, envieu un correu a tecnic@ateneus.cat

 

 • AQUÍ us podeu descarregar el text i el material gràfic de l’espectacle per dur a terme les vostres accions promocionals.
 • n un concert terapèutic familiar a càrreg de Xiula.

 

 • Al Teatre Poliorama del 20 al 27 de febrer de 2022.

 

 • Si desitgeu obtenir el Codi Promocional de descompte per l’espectacle, envieu un correu a tecnic@ateneus.cat

 

 • AQUÍ us podeu descarregar el text i el material gràfic de l’espectacle per dur a terme les vostres accions promocionals.

 

 • Una tragicomèdia escrita i dirigida per Mar Monegal i interpretada per Francesc Ferrer. Premi de la crítica 2019 per millor text.

 

 • Al Teatre Poliorama del 28 de març al 25 d’abril de 2022.

 

 • Si desitgeu obtenir el Codi Promocional de descompte per l’espectacle, envieu un correu a tecnic@ateneus.cat

 

 • AQUÍ us podeu descarregar el text i el material gràfic de l’espectacle per dur a terme les vostres accions promocionals.
 • Rock en familia presenta l’espectacle definitiu per als amants del ROCK. Una festa per a gaudir amb la família, on, de la mà de l’ós Rosendo, realitzarem un divertit repàs a la història del rock amb el millor dels nostres espectacles en directe.

 

 • Al Teatre Poliorama del 06 de març al 13 de març de 2022.

 

 • Si desitgeu obtenir el Codi Promocional de descompte per l’espectacle, envieu un correu a tecnic@ateneus.cat

 

 • AQUÍ us podeu descarregar el text i el material gràfic de l’espectacle per dur a terme les vostres accions promocionals.
 • Lope de Vega i Paco Mir: Una comèdia al quadrat.

 

 • Al Teatre Poliorama del 13 de març al 20 de març de 2022.

 

 • Si desitgeu obtenir el Codi Promocional de descompte per l’espectacle, envieu un correu a tecnic@ateneus.cat

 

 • AQUÍ us podeu descarregar el text i el material gràfic de l’espectacle per dur a terme les vostres accions promocionals.

Finalment, us recordem que Top Grups també us oferim avantatges per anar al teatre en grup si sou un mínim 10 personesamb una àmplia cartellera d’espectacles a Barcelona i Madrid, gestió íntegra de la reserva i assessorament personalitzat.

Contacta

ateneus@ateneus.cat
93 268 81 30
Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat correctament.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Si us plau, intenta-ho més tard.

En enviar les meves dades, accepto que es posi en contacte amb mi.