La Fundació puntCat és una entitat privada sense ànim de lucre ni filiació política, titular del domini d’internet ‘.cat’ i que té com a propòsit treballar per accelerar la transició digital en l’àmbit territorial Català. Els seus objectius son els de fomentar i promoure la llengua i la cultura catalanes a internet, i impulsar projectes de capacitació, acompanyament i economia digital. Això és possible gràcies a la venda del .cat i facilitar solucions i serveis digitals de valor en la intersecció de les tecnologies digitals i la innovació.

La Federació d’Ateneus de Catalunya i la Fundació puntCAT han arribat a un acord per poder facilitar a les entitats que desitgin que el domini de la seva pàgina web passi a tenir la terminació ‘.cat’, corresponent a webs del domini lingüístic en llengua catalana.

Descomptes per a entitats: 

  • Registre d’una (1) domini .cat, amb DNS per 6€ + IVA per any contractat.
  • Allotjament amb 3GB d’espai, 10 comptes de correu de 2GB per cada compte i 90GB de transferència a un preu de 35 € + IVA per any contractat.
  • La possibilitat de contractar un paquet que inclou el registre d’un (1) domini.cat i l’allotjament amb les condicions anteriorment descrites a un preu de 40 € + IVA per any contractat sempre que es contracti mentre estigui en vigor aquest conveni.

Descomptes per a membres de la FAC:

  • Donarà suport als que adoptin el domini .cat.