L'HEREU RIERA (IMPULS DANSA)

Recordeu que heu d'Iniciar Sessió per identificar-vos i poder reservar les activitats. Aquí mateix us apareixerà un calendari amb les dates disponibles.

Durada: 00:20

L’Hereu Riera és una peça de dansa i performàtica en solitari de Pere Seda que explora un diàleg constant entre el llenguatge primari de la dansa tradicional catalana i tècniques diverses de dansa contemporània. El cos és l’element central que vehicula els contrastos d’aquesta trobada que s’articula a través del punt pla, un moviment cabdal per entendre la dansa tradicional catalana.

Gènere: DANSA TRADICIONAL

Companyia: L'ESBORD

Dossier de l'espectacle i fitxa tècnica: “L'HEREU RIERA DOSSIER”

Preu ATENEUS: 700 euros més 10% d'IVA

Fes un cop d'ull a l'espectacle:

 

QUÈ ÉS EL PLA D'IMPULS DE LA DANSA?

 

El Pla d'Impuls de la Dansa és un programa que està destinat a les entitats de cultura popular que treballen amb la dansa d’arrel tradicional, especialment amb els esbarts i grups de dansa. L’activitat d’aquest teixit associatiu ha quedat greument afectada per la pandèmia i, per això, el Departament de Cultura i Fira Mediterrània, amb la complicitat de la Federació d'Ateneus de Catalunya, han posat al seu abast eines per contribuir a enfortir-los.

El Pla pretén acompanyar i impulsar el treball d'aquests grups estimulant la participació, la creació de noves mirades, afavorint que els creadors emergents treballin amb la dansa d’arrel, i promovent el circuit i l’exhibició d'aquestes propostes artístiques.

 

Encara no hi ha valoracions.