TESTIMONI (IMPULS DANSA)

Recordeu que heu d'Iniciar Sessió per identificar-vos i poder reservar les activitats. Aquí mateix us apareixerà un calendari amb les dates disponibles.

Durada: 00:45

Un espectacle on les combinacions dels petits cristalls ens mostren set aportacions enllaçades pel calidoscopi de l’Esbart. Cadascun dels treballs està marcat per les emocions dels diferents coreògrafs, però tots ells amb un nexe comú: el testimoni. Des de diferents angles els coreògrafs ens mostren l’avidesa de construir des dels impulsos més íntims.

Gènere: DANSA TRADICIONAL

Companyia: ESBART SANTA TECLA

Dossier de l'espectacle i fitxa tècnica: “TESTIMONI DOSSIER”

Preu ATENEUS: 1.550 euros exempts d'IVA

Fes un cop d'ull a l'espectacle:

 

QUÈ ÉS EL PLA D'IMPULS DE LA DANSA?

 

El Pla d'Impuls de la Dansa és un programa que està destinat a les entitats de cultura popular que treballen amb la dansa d’arrel tradicional, especialment amb els esbarts i grups de dansa. L’activitat d’aquest teixit associatiu ha quedat greument afectada per la pandèmia i, per això, el Departament de Cultura i Fira Mediterrània, amb la complicitat de la Federació d'Ateneus de Catalunya, han posat al seu abast eines per contribuir a enfortir-los.

El Pla pretén acompanyar i impulsar el treball d'aquests grups estimulant la participació, la creació de noves mirades, afavorint que els creadors emergents treballin amb la dansa d’arrel, i promovent el circuit i l’exhibició d'aquestes propostes artístiques.

 

Encara no hi ha valoracions.