EN5D (IMPULS DANSA)

Recordeu que heu d'Iniciar Sessió per identificar-vos i poder reservar les activitats. Aquí mateix us apareixerà un calendari amb les dates disponibles.

Durada: 00:50

Com si es tractés del batec del nostre cor, la part més orgànica de la música, la pulsació, serà la que condueix l’espectacle. És dins aquesta part tant vital on s’originen els ritmes i els punts que ens evoquen a la dansa tradicional catalana. Una reinterpretació de la tradició portada en clau actual, on música i dansa s’entrellacen en una narració on el ritme és el que ens guia des d’inici a fi. Punts, línies, cercles creen una forma polièdrica en la qual hi ha un encaix d’un tot en perfecta harmonia i conjunció.

Gènere: DANSA TRADICIONAL

Companyia: ESBART CIUTAT COMTAL i CRIATURES

Dossier de l'espectacle i fitxa tècnica: “EN5D DOSSIER”

Preu ATENEUS: 1.700 euros exempts d'IVA

Fes un cop d'ull a l'espectacle:

 

QUÈ ÉS EL PLA D'IMPULS DE LA DANSA?

 

El Pla d'Impuls de la Dansa és un programa que està destinat a les entitats de cultura popular que treballen amb la dansa d’arrel tradicional, especialment amb els esbarts i grups de dansa. L’activitat d’aquest teixit associatiu ha quedat greument afectada per la pandèmia i, per això, el Departament de Cultura i Fira Mediterrània, amb la complicitat de la Federació d'Ateneus de Catalunya, han posat al seu abast eines per contribuir a enfortir-los.

El Pla pretén acompanyar i impulsar el treball d'aquests grups estimulant la participació, la creació de noves mirades, afavorint que els creadors emergents treballin amb la dansa d’arrel, i promovent el circuit i l’exhibició d'aquestes propostes artístiques.

 

Encara no hi ha valoracions.