CATÀLEG DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE FOTOGRAFIA

Recordeu que heu d'Iniciar Sessió per identificar-vos i poder reservar les activitats. Aquí mateix us apareixerà un calendari amb les dates disponibles.

Durada: 01:00

La Federació Catalana de Fotografia va néixer el 1982 per la necessitat d'adjuntar el treball i l'esforç de totes les entitats de fotografia del nostre país. La Federació intenta, doncs, ser el mitjà d'agermanament i de connexió de tots els que tenen com afecció la fotografia a Catalunya, amb interès per difondre i potenciar la fotografia. 

És amb aquesta finalitat que patrocinen concursos, exposicions… entre les que es troba el CATÀLEG D'EXPOSICIONS en el que podeu trobar més de 20 reculls de fotografies de diferents autors. Per qualsevol consulta poden posar-vos en contacte amb la Vocalia d’Exposicions de la FCF exposicions@federaciofotografia.cat

 

Gènere: EXPOSICIONS

Proveïdor: FEDERACIÓ CATALANA DE FOTOGRAFIA

Condicions de l’espai expositiu: Aquest catàleg posa a disposició de les entitats que ho desitgin exposicions fotogràfiques realitzades per membres de la Federació Catalana de Fotografia. Les exposicions es cedeixen temporalment amb caràcter gratuït. No es demana la contractació d’una assegurança però qualsevol dany sofert per les obres haurà de ser compensat pels expositors. Els expositors procuraran donar la màxima difusió i publicitat a l’exposició i posaran en lloc destacat el logo de la FCF.

 

 

Encara no hi ha valoracions.