EXPOSICIONS IRMU

Recordeu que heu d'Iniciar Sessió per identificar-vos i poder reservar les activitats. Aquí mateix us apareixerà un calendari amb les dates disponibles.

Durada: 01:00

L’Institut Ramon Muntaner, amb la col·laboració dels centres i instituts d’estudis de recerca local i comarcal, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i la Federació d’Ateneus de Catalunya i els seus ateneus federats, presenta un catàleg d’exposicions en oferta per a l’any 2024.

L’IRMU té entre els seus objectius fer d’altaveu de les propostes culturals provinents dels centres i instituts d’estudis d’arreu dels territoris de parla catalana i facilitar la col·laboració entre entitats i l’intercanvi de projectes.

En aquest context, l’IRMU ha preparat un catàleg on es pot consultar tota la informació sobre les exposicions organitzades des dels centres d’estudis, ateneus federats i entitats culturals catalanes, què actualment estan en oferta. Així doncs, les entitats o institucions interessades en acollir alguna d’aquestes exposicions tindran al seu abast la informació tècnica, el material complementari i les dades de contacte, amb l’objectiu de facilitar el préstec d’aquestes mostres. És una de les primeres accions que s’emmarca dins el programa “Sumar per multiplicar” per afavorir la col·laboració entre centres d’estudis i ateneus i que sobretot pretén reforçar l’activitat cultural feta a nivell local i comarcal.

 

Gènere: EXPOSICIONS

Proveïdor: IRMU

 

Encara no hi ha valoracions.