LICEU AL TERRITORI

Durada: 00:00

Liceu al Territori és un projecte amb el qual el Gran Teatre del Liceu vol ajudar a que milers de persones, de poblacions de tot el territori català, puguin descobrir les produccions del Liceu, popularitzant l’òpera i ajudant al públic a desprendre’s d’idees preconcebudes sobre el gènere, tot animant-los a gaudir de la seva màgia d’una forma distesa i atractiva.

Es tracta d’un dels projectes més a l’alça del Teatre, que preveu doblar el nombre de poblacions a curt termini i facilitar que més persones puguin gaudir d’entrades subvencionades que alleugerin l’impacte econòmic de traslladar-se a Barcelona.

EL PROJECTE

- Des del Liceu es donarà tot l’assessorament per triar la millor òpera, ballet o concert. Sempre, escollint els títols que s’adapten més al públic que ve per primera vegada, amb títols com TurandotCarmenLa CenerentolaAdriana Lecouvreur i molts altres.

- Conferències gratuïtes a l’entitat, que s’imparteixen a poblacions de tot Catalunya. Podreu apendre més d’ópera, de l’obra que veureu i del seu context històric.

- Les millors entrades i localitats, amb 100% de visió. I amb descomptes del 40% per a grups.

- La possibilitat d’estacionar autocars davant del Liceu per portar i recollir la gent.

- Facilitat per fer la reserva de les entrades i la rebuda al teatre.

DOSSIER AMB INFORMACIÓ DEL PROJECTE I ÒPERES DISPONIBLES

 

Per sumar-vos al projecte o obtenir-ne més informació, contacteu amb Pol Avinyó, tècnic del Liceu, al telèfon 681 286 787 o a l'e-mail pol.avinyo@liceubarcelona.cat

 

Encara no hi ha valoracions.