ATENEUS: LLAVOR DE LLIBERTAT

Recordeu que heu d'Iniciar Sessió per identificar-vos i poder reservar les activitats. Aquí mateix us apareixerà un calendari amb les dates disponibles.

Durada: 01:05

Ja podeu presentar a la vostra entitat el documental produït per Federació d’Ateneus de Catalunya: “Ateneus Llavor de Llibertat”.

El documental plasma l’evolució històrica de les entitats gremials, escoles de formació, societats musicals, orfeons, casals... Destaca la tasca realitzada pels ateneus en l’alfabetització i culturització de les classes treballadores i menestrals, en la formació de ciutadans i en la difusió popular del catalanisme.

Des de la FAC es facilitarà tot el material necessari per a la difusió (cartells, DVDs…) que requereixi cada seu. L’entitat podrà vendre exemplars del documental a un preu de 10€. El 50% de l’import de les vendes del DVD serà per a l’ateneu. Consultar a tecnic6@ateneus.cat en fer la reserva.

RECOMANACIÓ FAC: Podeu dur a terme l’activitat amb diferents opcions (cost extra): Projecció del documental  /  Projecció del documental + presentació i debat amb director (Sergi Sandúa)  /  Projecció del documental + presentació i debat amb un membre de la junta directiva de la FAC. Consultar a tecnic6@ateneus.cat en fer la reserva.

 

Gènere: DOCUMENTALS

Proveïdor: FAC

Preu ATENEUS: Gratuït

 

INFORMACIÓ EXTRA

 

Cal que els ateneus tinguin en compte els requisits tècnics dels que disposen per triar el format en el que es vol projectar. Formats:

- El DVD que ha editat la FAC

- En versió .MOV

- En DCP

Podeu trobar més informació sobre el projecte a la nostra pàgina web: DOCUMENTAL: ATENEUS. LLAVOR DE LLIBERTAT

 

Encara no hi ha valoracions.