ATENEUS: CULTURA I LLIBERTAT

Recordeu que heu d'Iniciar Sessió per identificar-vos i poder reservar les activitats. Aquí mateix us apareixerà un calendari amb les dates disponibles.

Durada: 00:00

La publicació del llibreAteneus: Cultura i llibertat. Associacionisme a la Catalunya Contemporània” (2015), obra dels historiadors Ramon Arnabat i Xavier Ferré, ha propiciat que la Federació d’Ateneus de Catalunya organitzés una exposició del mateix títol amb la voluntat de mostrar l’essència de l’associacionisme català a través del moviment ateneístic.

La mostra recull les formes associatives catalanes, els seus antecedents i el seu desenvolupament en el teixit sociocultural del país des del segle XIX fins a l’actualitat. Consta d’onze lones que plasmen l’evolució històrica d’entitats gremials, escoles de formació, societats musicals, orfeons, casals... Destaca la tasca realitzada pels ateneus en l’alfabetització i culturització de les classes treballadores i menestrals, en la formació de ciutadans i en la difusió popular del catalanisme.

Des de la FAC es facilitarà tot el material necessari per a la difusió (cartells, imatges per XXSS, llibres…) que requereixi cada seu. L’entitat podrà vendre exemplars del llibre a un preu de 25€. El 30% de l’import de les vendes del llibre serà per a l’ateneu. Consultar a tecnic6@ateneus.cat en fer la reserva.

RECOMANACIÓ FAC: Hi ha la possibilitat de fer una xerrada de presentació del llibre vinculat amb motiu de la inauguració de l’exposició. Aquesta xerrada tindrà un cost. Consultar a tecnic6@ateneus.cat en fer la reserva.

 

Gènere: EXPOSICIONS

Proveïdor: FAC

Preu ATENEUS: Gratuït, tot i que l’entitat que aculli l’exposició s’haurà de fer càrrec del transport al complet.

Condicions de l’espai expositiu: L’exposició només es pot muntar en espais tancats que garanteixin la seguretat dels materials exposats.

 

INFORMACIÓ EXTRA

 

11 Banderoles  200×120 cm lona PVC fotogràfic HQ imprès en alta qualitat digital tot color una cara. Suports X-Bànner XL.

El muntatge i desmuntatge va a càrrec de l’ateneu organitzador, la Federació revisarà l’exposició un cop retornada. Si es donés el cas que hi hagués algun desperfecte l’entitat n’haurà d’assumir el cost.

 

Encara no hi ha valoracions.