L'ATENEU ÉS CASA TEVA: LITERATURA

Recordeu que heu d'Iniciar Sessió per identificar-vos i poder reservar les activitats. Aquí mateix us apareixerà un calendari amb les dates disponibles.

Durada: 00:00

Coordinada per la Federació d’Ateneus de Catalunya i comissariada per Jordi Albaladejo, aquesta exposició se centra en el fet literari a ateneus, casals i orfeons al llarg de la història. Són 11 plafons que recullen el patrimoni bibliotecari, les aules de formació d’escriptura, els clubs de lectura, escriptors i escriptores, i les activitats vinculades amb la literatura i els ateneus.

Des de la FAC es facilitarà tot el material necessari per a la difusió (cartells, imatges per XXSS, llibret…) que requereixi cada seu. El llibret de, de 16 pàgines, té un cost de 1,5 € per unitat, i s’hauran de demanar a la FAC.

RECOMANACIÓ FAC: Aquesta exposició enceta la sèrie d’exposicions monogràfiques anuals “L’Ateneu és casa teva”. Més informació AQUÍ

 

Gènere: EXPOSICIONS

Proveïdor: FAC

Preu ATENEUS: Gratuït, tot i que l’entitat que aculli l’exposició s’haurà de fer càrrec del transport al complet.

Condicions de l’espai expositiu: L’exposició només es pot muntar en espais tancats que garanteixin la seguretat dels materials exposats.

 

INFORMACIÓ EXTRA

 

11 Banderoles 80×180 cm lona frontlit fotogràfica imprès en alta qualitat digital tot color una cara. Suports X-Bàner.

El muntatge i desmuntatge va a càrrec de l’ateneu organitzador, la Federació revisarà l’exposició un cop retornada. Si es donés el cas que hi hagués algun desperfecte l’entitat n’haurà d’assumir el cost.

 

Encara no hi ha valoracions.