PRESENTACIÓ: “EN PEP, EL NEN QUE SOMIAVA SARDANES”

Recordeu que heu d'Iniciar Sessió per identificar-vos i poder reservar les activitats. Aquí mateix us apareixerà un calendari amb les dates disponibles.

Durada: 01:00

La Confederació Sardanista de Catalunya ha reeditat el llibre infantil ‘En Pep, el nen que somiava sardanes’ de l’autora, Montserrat Segura, amb l’Editorial Gorbs. Un mitjà que s’emmarca en el projecte per inscriure la sardana i la cobla com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de l’UNESCO.

La presentació del llibre comptarà amb la intervenció del president de la Confederació Sardanista de Catalunya, Sr. Xavier Tresserras, per explicar la relació de l’obra amb el projecte sardanista per arribar a la UNESCO. Seguidament, l’autora explicarà el procés artístic i farà una breu lectura del llibre. Tot seguit es procedirà al torn de preguntes i respostes, per acabar amb firma de llibres.

Activitat dirigida a un públic general, però amb especial atenció a l’infantil.

 

Gènere: XERRADES

Proveïdor: CONFEDERACIÓ SARDANISTA DE CATALUNYA

Preu ATENEUS: Activitat gratuïta. Preu del llibre 12€.

Recursos materials necessaris: Dues taules i dues cadires per poder establir un
punt de venda i un espai reservat per la firma dels llibres.

 

INFORMACIÓ EXTRA

 

El llibre està format per un recull de 4 contes, tot ben il·lustrat per Marina Gibert, Pau Bahí, Roser Segura i Dani Torrent. El volum s’edita per primera vegada l’any 2017 amb motiu del bicentenari del compositor, mateix nom que l’autora, Montserrat Segura acull al títol per fer-ne al·lusió. L’any 2021 l’obra és premiada per la Promoció i Difusió de la Capital de la Sardana. 

L’autora del llibre, Montserrat Segura, filòloga de formació ha combinat la seva passió per l’escriptura amb la fotografia, correcció i traducció. Ha realitzat diverses publicacions a destacar ‘El contracte Wong, novelette’ de ciència-ficció de Pagès Editors, amb la qual va ser guardonada amb el premi de Narrativa Joaquim Ruyra dels Premis Recull de Blanes, o ‘El Quadern d’Osiris’ per Edicions Cal·lígraf.

 

Encara no hi ha valoracions.