COVIDES Vinyes – Cellers neix de la voluntat d’un grup de viticultors de tota la comarca del Penedès d’elaborar vins i caves de forma professional però amb personalitat pròpia . Els nostres cellers es troben repartits per tota la comarca i disposen de les instal·lacions més modernes.

És la 1a Cooperativa vinícola de 1r grau de Catalunya en termes de volum amb una collita mitjana anual d’uns 24.000.000 de kg de raïm. Per assolir aquesta collita mitjana, Covides compta amb uns 650 socis actius que conreen al voltant de 1.900Ha. repartides en més de 50 municipis, entre Alt, Baix Penedès i el Garraf.

Des dels seus cellers ofereixen una gamma extensa de vins i caves adaptats tant per a les ocasions especials com per al consum diari. Ofereix preus especials per a comandes de les entitats associades a la Federació d’Ateneus. Podreu trobar la selecció de vins i caves a preus especials pels vostres associats i pels socis de les vostres entitats així com també podeu fer arribar aquesta informació als bars de la vostra entitat.

DESCARREGAR TARIFARI AQUÍ

DESCOMPTE: Promocions específiques per a les entitats federades.

A l’hora de fer la comanda heu de mencionar que formeu part d’alguna de les entitats adherides a la Federació d’Ateneus de Catalunya per gaudir de l’oferta.

La comanda a de ser d’un mínim de 8 caixes per entitat. Les caixes són de 6 ampolles, no es poden comprar ampolles per separat.