Servei

Subvencions, beques i premis

Servei d’informació de beques i premis de la FAC, així com d’assessorament i gestió de les subvencions disponibles pels ateneus.

Serveis que s’ofereixen

Impulsa’t 2022

El programa d’ajut IMPULSA’T de la Federació d’Ateneus de Catalunya té com a finalitat donar suport, a través d’un ajut econòmic, a totes les entitats federades que així ho sol·licitin per programar diverses activitats.

La FAC pot atorgar aquest ajut gràcies al suport al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Per aquest proper any 2022 hi hauran 3 modalitats diferents d’ajut Impulsa’t, compatibles entre elles:

AVÍS: Nou període de sol·licitud per a la modalitat Impulsa’t-Dansa, fins al 21 d’abril de 2022.

El Servei de subvencions informa permanentment a les entitats federades sobre les noves convocatòries de subvencions i ajuts existents, i ofereix assessorament i gestió integral en la presentació de sol·licituds d’ajuts.

Més informació

BEQUES

Els Premis Ateneus són els guardons que la Federació d’Ateneus de Catalunya convoca anualment, des de l’any 1989, amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presenten propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades. L’entitat premiada rep un reconeixement i una dotació econòmica que promou la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.

Més informació

Qui dóna el servei?

Federació d’Ateneus de Catalunya

Per demanar informació o contractar aquest servei, ompliu aquest formulari.