TERTÚLIES AMB JORDI BOIXADÓS

Recordeu que heu d'Iniciar Sessió per identificar-vos i poder reservar les activitats. Aquí mateix us apareixerà un calendari amb les dates disponibles.

Durada: 01:00

Jordi Boixadós va escriure la seva desena obra literària “Mentre la neu sigui blanca” durant els mesos de confinament a causa de la pandèmia de la covid. En aquell moment, tothom es va fer moltes preguntes sobre el nostre entorn, cap on portàvem el món, sobre el canvi climàtic i la fràgil sostenibilitat de l’entorn. El confinament també va posar en relleu la manca de contacte humà de les persones estimades. Per això no és gens estrany que el llibre estigui marcat per la nostàlgia i que el protagonista tingui la necessitat de recuperar el passat que el pare ha mantingut en silenci durant desenes d’anys.

Una tertúlia literària per debatre al voltant dels temes d’actualitat dels que s’alimenta el llibre, de la seva obra com a traductor i escriptor i dels canvis en la seva manera d’escriure. I, si en el vostre cercle literari compteu amb escriptors i escriptores, els convidem a presentar-la. Per què no?

RECOMANACIÓ FAC: Concert-tertúlia. Boixadós ha cultivat altres facetes artístiques, com la música. El passat mes de maig va presentar el seu sisè disc “Vuitanta mil segons” (el podeu escoltar a Spotify: https://fanlink.to/vuitantamilsegons). Consultar a comunicaciofac@ateneus.cat en fer la reserva.

 

Gènere: XERRADES

Proveïdor: Jordi Boixadós

Recursos materials necessaris: Els ateneus hauran de posar-se en contacte amb la llibreria que tinguin de referència per disposar de la novel·la, abans o el mateix dia de la tertúlia. Si es desitja fer un concert tertúlia, el preu pot variar segons les condicions del local, si es necessita equip de so i altres elements tècnics.

Preu ATENEUS: Tertúlia gratuïta (tot i que s’agraeix aportació per cobrir desplaçaments) / Concert-tertúlia: preu a consultar.

 

Encara no hi ha valoracions.