MRW és una empresa de transports i enviaments amb seu a Barcelona. Compta amb unes 1370 franquícies i 60 plataformes logístiques distribuïdes a Andorra, Espanya, Gibraltar, Portugal i Veneçuela. Entre els seus serveis té el Pla Ajuda + Cultura per a entitats sense ànim de lucre, llibreries i editorials.

Descompte per a Entitats Sense Ànim de Lucre:
El Pla Ajuda + Cultura és un servei amb descompte creat exclusivament perquè les Entitats Sense Ànim de Lucre (ESAL) i les Llibreries/Editorials puguin emetre o rebre els seus enviaments (Andorra, Espanya, Gibraltar i Portugal) a través dels següents serveis:

  • Urgent 19 amb un descompte del 53,40% sobre la Tarifa Oficial.
  • Servei Mascotes un descompte del 25% respecte la tarifa vigent.
  • Internacionals (Express i Economy (Ecopaq)) amb un descompte de fins al 20% respecte la tarifa normal/vigent.

*En el cas de les Llibreries i Editorials, només podran emetre o rebre exclusivament llibres.
*Aquesta tarifa no es pot aplicar als socis, voluntaris, etc., de les entitats o societats adscrites ja que és exclusiva pels enviaments que emet o rep l’entitat o societat només domicilis fiscals o socials).

Informació i contacte:

Sol·licitar el servei amb descompte a través de la web d’MRW: https://www.mrw.es/servicios_transporte_urgente/suscripcion_plan.asp?pas=1&pla_social=pla_ajudacultura

Cal adjuntar la següent documentació:

  • Un document oficial que acrediti ser una Entitat Sense Ànim de Lucre (còpia dels estatuts de l’organització, document d’inscripció en el registre d’associacions).
  • Un document oficial que acrediti el domicili fiscal o social de l’entitat.