El Grup Consdecor-Repropap són una copisteria-papereria amb 45 anys d’experiència. Està especialitzada en la impressió digital i subministrament de material d’oficina i informàtica. Des de qualsevol punt de Catalunya podeu fer els encàrrecs a la pàgina web, correu electrònic, WhatsApp o telèfon i us faran el lliuraments de les feines realitzades o productes demanats a l’adreça que indiqueu. Si esteu interessats us podeu acostar a les seves instal·lacions i us atendran personalment a la botiga situada al barri de Gràcia, al carrer del Torrent de l’olla 193 de Barcelona (consulteu horaris a la pàgina web).

Ofereixen els següents serveis i productes:

Es fan tota mena d’impressions sobre paper i cartolines de diferents gramatges, textures, gruixos i mides, plàstics, fotogràfic,… així com enquadernacions en diferents sistemes i d’altres acabats com plegats, fendits i canto rom laminats i encapsulats… Tot això per confegir llibres, revistes, dossiers, catàlegs, manuals, fullets (fyers), díptics, tríptics, calendaris, talonaris, sobres i paper de carta. 

Pòsters, pancartes, lones, banderoles, vinils adhesius i retolació …muntats en cartró ploma, fòrex, metacrilat o  en roll-up.

Maquetació d’originals, impressió en òfset i serigrafia. Escaneig i digitalització de documents i imatges.

El seu catàleg de productes es d’unes 20.000 referències i conté una gran varietat d’articles: des de didàctics i escolars a oficina i informàtics, així com una àmplia gamma en l’entorn dels serveis generals.

Darrerament han incorporat dues línies de producte noves:

  • Els vinculats a la protecció contra la COVID: mascaretes, mampares protectores, renovadors d’aire, senyalitzadors adhesius…
  • Articles de promoció personalitzats i regal publicitari: bolígrafs, samarretes, mascaretes, bosses, gorres, motxilles, gots,  memòries USB….
Les entitats federades tindreu un 20% de descompte en productes de tot el catàleg llevat dels informàtics els quals el  descompte serà del 10%. Per encàrrecs de copisteria el descompte va en funció del volum de la feina, sol·liciteu pressupost on s’aplicarà un preu especial ateneu.